Om Dualia

Dualia är en digital marknadsförings-, och kommunikationsbyrå med visionen att att leverera nära och effektiv marknadsföring som skapar tillväxt för life science och läkemedelsbolag i Norden.


Det betyder smarta, datadrivna strategier och produkter som kombinerar kreativt innehåll, design, video, försäljning och distribution.

Möt stjärnorna som gör allt möjligt

Ingela nilsson

pharma & life science digital projektledare

Ingela kombinerar det bästa av två världar: djup kunskap inom sälj och marknad från Rx, OTC och Med Tech, med modern förståelse för digital marknadsföring från traditionella konsumentföretag. Med över 20 års erfarenhet, inklusive en betydande tid vid Allergans europeiska huvudkontor, är Ingela den dynamiska kraft som kan förvandla varje marknads-strategi till framgång.

Fredrik Holmboe digital inbound strateg

FREDRIK HOLMBOE

digital & inbound strateg

Fredrik är den sanne digitala generalisten med en bakgrund inom sälj-, och marknad på olika läkemedelsföretag. Många av de recensioner som finns på hans LinkedIn-sida sammanfattar den kompetens han har. Med Fredrik får ni en kompetent Inbound marketing specialist som med enkelhet bryggar sälj, marknad, IT och ledningsgrupp inom hårt reglerade marknader.

Johan Baettig

JOHAN BAETTIG

CREATIVE DIRECTOR & designeR

Johan kan anses som galen, men är ett geni. Han tänker innanför, utanför och i andra dimensioner av boxen när det kommer till strategier och idéer. Med 20+ års erfarenhet på världsledande reklambyråer har han vunnit reklampriser så som guldägg och flera guldlejon i Cannes. Nike, Ipren, Volvo, Nezeril och Coca-Cola är några av kunder han jobbat med.

DAVID BORG

SPECIALIST PÅ DIGITAL ANALYS & MARKNADSFÖRING

I David Borgs värld är allt möjligt. Med digitala & analoga projekt samt startups i bagaget får du en marknadsförare med mätning & analys som huvudingredienser. Hos Bonnier, Google & Resurs har han skapat sig en stadig grund för kampanjhantering & uppföljning, oavsett budget. Tack vare hans ojämförliga kreativitet kan du få dig både ett skratt och en & annan utmaning.

DIGITAL PROJEKTLEDARE

VI SÖKER EN DIGITAL PROJEKTLEDARE TILL TEAMET

Det vårt team saknar idag är en digital projektledare. Med kunder inom läkemedelsbranschen är det viktigt att vår projektledare även har erfarenhet av att verka inom regelverket som gäller för marknadsföring av läkemedel.


Uppdragen sker på konsultbasis.

Är du nyfiken på att veta mer, hör av dig till via formuläret nedan.

Våra partnerföretag

Kontakta teamet

Förnamn
E-postadress
Phone
Meddelande
0 of 350
>