Nyttja världens nästa största sociala medium och sökmotor!

Välkommen till vår YouTube Crash Course med video-marknadsföraren Elin Weiring. Denna kurs består av tre moduler:
1 YouTube Strategi
2. SEO på YouTube
3. Optimera dina YouTube videos


Varje modul har 2-3 avsnitt som gör dig till en fena på YouTube. Signa upp dig med ditt namn och email för att få tillgång till kursen!

Vad du får

Här är vad du får i vår YouTube Crash Course

I dagens digitala landskap blir videos mer och mer populärt, och antalet video-uppladdningar ökar ständigt. Anledningen? Människor föredrar videos i allt större utsträckning.

Faktum är att en videostrategi och en välutvecklad YouTube kanal sedan länge gått från ”nice to have” till ”must have”. Och om du är en av dom som funder över “how to have it”, så får du svaren under den här kursen.


 I vår YouTube Crash Course lär du dig grunderna i hur man man kan marknadsföra sitt företag smart och effektivt på YouTube. Oavsett vad dina mål är med YouTube får du verktygen till att skapa och distribuera innehåll som är värdefullt och relevant för din målgrupp!

YouTube Strategi

I första modulen får du tre avsnitt som lär dig hur du kan lyckas med din YouTube Strategi.

Du får massa bullet points och handfast fakta om varför YouTube och videomarknadsföring är något som företag behöver arbeta mer med - samt insikter om hur man kan arbeta med att ta fram en YouTube strategi.


Kort och gott - det här modulen innehållet allt du bör se innan du skapar en YouTube strategi!

SEO på YouTube

I andra modulen får du två avsnitt som lär dig hur du kan lyckas med din SEO på YouTube.


Du får en grundlig genomgång om hur SEO fungerar på YouTube, samt insikter om hur det funkar med nyckelord och sökord. Med andra ord får du grunderna inför att lyckas med din SEO på YouTube! 

Optimera dina YouTube videos

I tredje modulen får du två avsnitt som lär dig hur du kan skapa bra videoinnehåll som gör att lyckas med dina videos på YouTube.


Du konkreta tips och riktlinjer som förklaras med hjälp av verkliga exempel. Med andra ord får du grunderna för att skapa bra videoinnehåll på YouTube!

Som en bonus lär du lär du dig också om den perfekta längden för dina videos - samt får en konkret checklista för att SEO anpassa dina videos!

Om Elin Weiring

Elin är en nyfiken och engagerad digital marknadsförare med journalistisk bakgrund. Hon är den perfekta blandningen av att vara en kreativ och analytisk go-getter, som specialiserar sig på sociala medier och video marknadsföring.

Anmäl dig till väntelistan för nästa gång den här kursen körs live!

Dualia AB

   |  Privacy policy   |      |  

>