June 8

Klimakteriekollen.nu – En Resa mot att Bli Sveriges Största Resurs för Information om Klimakteriet med Hjälp av AI

0  comments

By Fredrik Holmboe

June 8, 2023

ai, bästa sökmotoroptimering, bästpåseo, chatgpt, digitalmarknadsföring, google sökmotoroptimering, googleseo, gpt4, seo, seo byrå stockholm, seo sökmotoroptimering, seosverige, sökmotoroptimering, sökoptimering, webbyrå stockholm

Hej, det är Fredrik Holmboe här. Jag vill dela med mig av ett spännande pilotprojekt som jag nyligen har återupptagit – Klimakteriekollen.nu. Målet med denna webbplats är att bli den största resursen i Sverige för information om klimakteriet och klimakteriebesvär.

Projektet är unikt eftersom vi använder regenerativ AI, som GPT-4 för text och Midjourney för bilder, för att skapa innehållet. Dessa AI-verktyg har utvecklats till en punkt där de kan ge stor hjälp i att skapa kvalitativt och relevant innehåll.

Men här kommer utmaningen. Google har en förkortning, E-A-T, som står för Expertise, Authority och Trustworthiness. Dessa är de kvaliteter som en contentskapare behöver ha för att ha en bra chans att ranka på Google. Nyligen har de lagt till ett E till, så det blir E-E-A-T, där det första E:et står för Experience.

Så, trots att jag har kunskapen och verktygen för att skapa innehållet, är jag inte den bästa personen att stå som författare till artiklar om klimakteriet och klimakteriebesvär. Därför söker jag någon med dokumenterad erfarenhet inom området som skulle vara intresserad av att stå som byline. Jag kommer att skapa allt innehåll och arbeta med sökmotoroptimeringen, och sedan skicka det till denna person för granskning.

Förutom att skapa innehåll, planerar jag också att erbjuda produkter som kan hjälpa kvinnor att lindra klimakteriebesvär. Dessa kan vara allt från kosttillskott till vitaminer och omega-3. Om du representerar ett företag som har sådana produkter, får du gärna kontakta mig för att diskutera ett eventuellt samarbete.

Jag kommer att dela vår resa och framsteg på denna webbplats, så om du är intresserad av att följa med, håll ögonen öppna för framtida uppdateringar. Och om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att lämna dem i kommentarsfältet.

Om du är intresserad av att följa vår resa, prenumerera gärna på vår Youtube-kanal. Där kommer vi att ladda upp alla filmer – även de som inte publiceras här på bloggen.

På återseende,
Fredrik Holmboe

Relaterade sökord: #seo #ai #sökmotoroptimering #googleseo #digitalmarknadsföring #bästpåseo #gpt4 #chatgpt #seosverige #gpt4 #chatgpt #googleseo #seo sökmotoroptimering #google sökmotoroptimering #bästa sökmotoroptimering #sökoptimering #how to use chatgpt #seo byrå stockholm #webbyrå stockholm

Fredrik Holmboe

Om Fredrik Holmboe

Kroniskt nyfiken, högaktiv och fascinerad livsstudent med passion för strategisk marknadsföring som skapar reellt värde för mottagaren. Konsult inom digital marknadsföring, försäljning och projektledning i en unik kompetenskombo som ger aktivt genomslag. Som hobbyprojekt byggde han en e-postlista omfattande drygt 33 000 mottagare med fokus på internetmarknadsföring, konverteringsoptimering och copywriting.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>