Våra priser

Vår prismodell är transparent, förutsägbar och sjysst.

Hur mycket kostar det att jobba med Dualia?

Beroende på dina behov kan du titta på en mindre engångsbetalning på 1995 kronor för en teknisk analys av er hemsida, hela vägen till en riskfri retainer-modell löpande per månad. Varje kund är annorlunda, så våra priser är utformade för att tillgodose en rad olika behov och budgetar.


Det vi sett fungerar absolut bäst är en riskfri retainer på mellan 6 och 12 dagar i månaden där priserna varierar mellan FIX. Vi rekommenderar att du ser detta som en utgångspunkt.


Med det sagt, så har vi kunder på mindre retainers för enstaka support. Om du bara behöver ha en utvecklare till hands för några redigeringar av er hemsida varje månad, eller en copywriter tillgänglig för en snabb annonskopia och några inlägg på era sociala medier, kan 2-4 dagar per månad vara perfekt för dig.

Oavsett vad du behöver kan vi skapa ett upplägg som passar dig.

Engångskostnader

Om du vill slutföra en enda uppgift gällande HubSpot-, eller inbound marknadsföringsuppgift är vår enkla prissättning per timme något för dig.

1 timme

1 800 kr

5 timmar

8 250 kr

10 timmar

15 000 kr

20 timmar

26 000 kr

Riskfri retainer modell

Behöver du kontinuerlig support avseende Hubspot och Inbound marketing? Väx bättre med vår riskfria retainer-modell.

brons

40 timmar support per månad

48 000

/mån

Vad är inkluderat?

 • Veckovisa utbildningssamtal 
 • E-post & telefon-support från vårt expertteam
 • Köp till ytterligare timmar - 1295 kr.
 • Minsta åtagande (baserat på Hubspots rikt-linjer) är 3 månader.

Total kostnad:
14 250 SEK exkl. moms


Perfekt för dig som vill ha totalt ägande över er onboarding och samtidigt känna en trygghet i att du har experter att ringa vid behov. Också perfekt för företag med en begränsad budget.

GULD

80 timmar support per månad

80 000

/mån

Vad är inkluderat?

 • Veckovisa utbildningssamtal 
 • E-post & telefon-support från vårt expertteam
 • Komplett implementering av er Hubspot portal
 • Ad-hoc skrivande, implementering, strategi, design, utveckling m.m.
 • Migrering av templater, design och produktion
 • Köp till ytterligare timmar - 1200 kr.
 • Minsta åtagande (baserat på Hubspots rikt-linjer) är 3 månader.

Total kostnad:
38 250 SEK exkl. moms


Perfekt för dig som vill ha experter som tar hand om varje aspekt av er Hubspot portal, få skräddarsydda rapporter och en nära dialog med våra experter.

Avsluta er retainer eller byt ert paket när som helst innan nästa faktureringsdatum.

Vanliga frågor

Flyttas ej nyttjade timmar över till nästa månad?

Dagar flyttas inte över från en månad till en annan. Tänk på att du enkelt kan byta mellan olika retainer-paket när som helst före nästa faktureringsdatum genom att skicka oss ett email på hello@dualia.se

Vad är en riskfri retainer?

Våra riskfria retainers ser till att du inte sitter fast i ett långsiktigt avtal, och kan samtidigt njuta av en stabil budgetering över årets alla kvartal. Vi upprättar en avtalsfakturering som skickas en gång per månad direkt dit du vill ha den.

Om du någonsin vill sluta arbeta med oss, skicka bara ett e-postmeddelande till din account manager. Vi avbryter omedelbart din avtalsfakturering, och du kan fortsätta använda alla återstående timmar från den månadens tilldelning.

När kan vi komma igång?

När kan vi börja? När kan du börja? :)

Vi arbetar efter en modell som gör att vi sparar en del av teamets kapacitet, så att vi kan hjälpa dig att komma igång snabbt. Det betyder att vi vanligtvis kan börja bara några dagar efter att din första betalning mottagits.

Inkluderar priserna ett Hubspot abonnemang?

Nej, dessa priser inkluderar inte kostnaden för din HubSpot-prenumeration. Vi kan hjälpa dig att välja rätt HubSpot-paket för dig.

Varför ska jag välja en retainer i stället för en engångskostnad?

Att välja en retainer kommer att sänka priset per timme och se till att vårt ledarskapsteam regelbundet granskar resultatet för ditt konto. Vi tilldelar dig också en dedikerad account manager.

Kom ihåg att du kan avbryta din retainer när som helst innan nästa faktureringsdatum, så du har inget att förlora!

Hur långa är era kontrakt?

Vi gillar att arbeta enkelt och pragmatiskt. Det finns i princip inget långsiktigt åtagande när du arbetar med Dualia. Avbryt din retainer via e-post när som helst före nästa faktureringsdatum.

Det enda undantaget är för våra HubSpot Onboarding-tjänster. HubSpots villkor kräver att vi har ett första åtagande på tre månader. Efter det är du fri att avbryta retainern när som helst.

Vilka är era avbokningsregler?

Superenkla avbokningsregler - skicka oss ett e-postmeddelande som säger att du vill avbryta din retainer. Vi avbryter omedelbart din avtalsfakturering. Din retainer slutar vid nästa faktureringsdatum.

Det enda undantaget är med vår HubSpot Onboarding-tjänst där HubSpots villkor kräver att vi sätter en lägsta löptid på tre månader. Därefter kan du avbryta när som helst före nästa faktureringsdatum.

Fortfarande osäker på vart du ska börja?

Boka ett möte på 30 minuter med en av våra account managers så diskuterar ni er gemensamt fram till den bästa lösningen för er.

>